Action Breaker
 
   
 
Naam:Action BreakerSpecialiteit:
Schofthoogte:1.75Kleur:Bruin
Stamboek:BWP
Stamboeknr:191657
Geboren:18-05-2000
Category:
Omschrijving:

Action Breaker is zoals zijn naam al doet vermoeden een zoon van DE springpaardenvererver Heartbreaker en hij is tevens de volle broer van de internationaal sterk presterende dekhengst Quasimodo.
Heartbreaker zelf wist in de sport te overtuigen met oa. een 4de plaats in de G.P. van Aken, het winnen van het Championat van Dortmund, de titel Best Stallion te Zwolle, enz, enz ...

Moedersvader is niemand minder dan DE BWP merriemaker bij uitstek Lys de Darmen, die met 170 rechtstreekse en met 90 als moeders vader internationaal acterende nakomelingen nauwelijks voorgesteld dient te worden ! enkele van deze : Oberon - Rodrigo Pessoa, Prima Donna - Gregoire Oberson, Medusa - Jeroen Dubbeldam, Jura - Marcel Rombouts, Kalifa - Gilbert De Roock, Qualité - John Whitaker, Nicos vd landelijke rijhoeve - Ian Millar, enz, enz ...


Action Breaker zelf beschikt over een mooi langgelijnd model met aparte bewegingen en heeft een zeer ruime galoppade met veel evenwicht en gummi. Hij springt snel van de grond met een perfecte techniek en onbegrensd vermogen.Tevens beschikt hij over de nodige lossigheid, werklust en het gepastebloed. Hij werd door de kenners dan ook omschreven als zijnde het beste springpaard van de hengstenkeuring 2003! Kortom hij lijkt alles in huis te hebben om een toekomstig Grand Prix paard te worden.

In 2004 werd Action Breaker winnaar van de cyclus voor 4-jarige paarden met 9 foutloze omlopen, en toonde hierbij zijn fenomenaal springvermogen en superieure springtechniek.

Datum goedkeuring
29-03-2003

Heartbreaker
1568 KWPN
Nimmerdor WPN
Bacarole WPN
Jarme v
855
Lys de Darmen CSF
Freya BWP
 
1e generatie zonen
2e generatie zonen
 
 
Klik hier voor meer informatie