Manno
 
   
 
Naam:MannoSpecialiteit:Endurance
Schofthoogte:1.68Kleur:donkere vos
Stamboek:KWPN
Stamboeknr:94.813
Geboren:12-03-1994
Category:Tuigpaard
Omschrijving:

Vader - Fabricius Preferent. Moeder - Zakerno ster preferent v. Indiaan pref. Als driejarige Kampioen Hengstenkeuring in Den Bosch. Kampioen in Ermelo met een 9,5 als type tuigpaard. Winnaar U.T.V. Nieuwelingen. Drievoudige Kampioenschap Dekhengsten. Tweevoudige winnaar Dekhengstencompetitie. Tweevoudige winnaar Prijs van de Beste der beste. Drievoudig winnaar Oregon trofee. Drievoudig Kampioen Ereklasse, Tweevoudig kampioen damesaanspanning. Zijn goedgekeurde zonen zijn Ranno Talos, Tempelier, Uromast,Uniek, Ulandro,Vaandrager,Victory, Vulcano. Manno is in 2006 voor de 5e keer kampioen in de junioren tijdens de Nationale Tuigpaardendag. Manno is in 2006 Keur verklaard. Manno is momenteel onbetwist leider als hengst met de hoogste index en fokwaarde. Manno levert concourspaarden, die op de hoogste niveaus mee lopen en hooggeplaatste keuringspaarden. Manno vererft net als zijn vader Fabricius een gouden karakter en werklust.

Het concours seizoen 2006 is afgesloten zonder dat Manno 1 keer verloren heeft. Op 12 jarige leeftijd heeft Manno tijdens de Nationale Tuigpaardendag 2006 voor de laatste maal mee gelopen in de Dek hengsten rubriek en/of Kampioenschappen. Manno zal nog wel op verschillende concoursen meelopen, en is natuurlijk altijd bereid om shows te verzorgen.

De nakomelingen van Manno vinden steeds meer hun weg wereldwijd in de Mensport, en zijn met name in de internationale 2- en 4-spansport zeer gewild.

Manno is in den-Bosch 2005 uitgeroepen tot K.W.P.N. paard van het jaar!!!!!!!!
Stap: Draf: Galop:
Geschiktheid dressuurpaard: Afdruk springen: Springentechniek:
Springvermogen: Geschiktheid springpaard:  
Fokwaarde dressuur: Fokwaarde springen:   
1e generatie zonen
Victory
02.00678
Vulcano
02.00215
2e generatie zonen
 
 
Klik hier voor meer informatie