Thunderbolt
 
   
 
Naam:ThunderboltSpecialiteit:Springen
Schofthoogte:1.66Kleur:bruin
Stamboek:KWPN
Stamboeknr:00.02084
Geboren:30-03-2000
Category:Rijpaard
Omschrijving:
De bruine Nassau zoon vertoont ras en beweegt zich als een echte atleet. Vader Nassau is de meest winnende hengst van zijn jaargang en scoort met zijn nafok ver boven het gemiddelde qua predikaten en aanleg.

De moeder van Thunderbolt springt Z en is keur sport en verenigd veel springbloed in zich, Narcos II, Landgraf I, Farn en Marco Polo komen we in haar pedigree tegen.

Verrichtingen 2003: Thunderbolt is een eerlijke en betrouwbare hengst met voldoende beweging. Stap 7, draf 6.7 en galop 7.5. Thunderbolt blijkt een patent springpaard te zijn en heeft een goed voorbeengebruik, toont veel vermogen en lijkt voorzichtig. Thunderbolt heeft ruim voldoende tot veel aanleg als springpaard en geeft zijn ruiter een goed gevoel.

Cijfers voor springen: Afdruk 7.5, techniek 7.5, vermogen 8.5. Aanleg als springpaard: 8. Resultaat 3e plaats bij het najaarsonderzoek.

Thunderbolt heeft met succes deelgenomen aan de hengstencompetitie onder Patrick v.d. Schans. Hij toont vermogen, is atletisch en vlug. Hij heeft veel gemeen met zijn Internationdaal springende vader Nassau.

Thunderbolt , een hengst die qua exterieur, afstamming en kwaliteit als springpaard een kans verdient bij de fokkers.Stap: Draf: Galop:
Geschiktheid dressuurpaard: Afdruk springen: Springentechniek:
Springvermogen: Geschiktheid springpaard:  
Fokwaarde dressuur: Fokwaarde springen:   
1e generatie zonen
2e generatie zonen
 
 
Klik hier voor meer informatie